Overslaan naar content

Projectmanager installatie zakelijk

  • Utrecht
Customer Happiness

Functieomschrijving

Voor deze vacature werken wij niet samen met werving- en selectiebureaus.


Wat houdt die baan eigenlijk in?

Als projectmanager installatie zakelijk ben je verantwoordelijk voor het succesvol managen van het reparatie & onderhoud proces. Jij bent daarom het aanspreekpunt voor storing met het laadpunt als de Customer Happiness afdeling niet verder komt met de kennis die zij hebben. Daarnaast doe jij een stukje planning en werkvoorbereiding van onze eigen servicemonteurs. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de kwaliteit en efficiëntie van alle monteurs (ook die van de partnerinstallateurs) in het veld. Je zoekt ze daarom ook regelmatig op om te zien hoe het in de praktijk eraan toegaat en geeft coaching en training om ervoor te zorgen dat ze volgens de waarden van Blue Current handelen. Een van onze pilaren waarnaar wij handelen is klantenservice en jij bent iemand die dit graag wil doorvoeren op dit proces.

Dus naast de kennis heb je ook echt zin in een uitdaging om een team op de bouwen van monteurs voor onze reparatieverzoeken (en wellicht later ook eigen installatie monteurs) en als je al meer ervaring hebt zorg je voor een succesvol inwerktraject van jouw nieuwe monteurs.


Kwaliteitsbewaking, training, planning en meer.

Vereisten

1. Je bent een enthousiaste ambassadeur voor duurzaamheid & elektrisch rijden

2. Je bent nieuwsgierig en wil altijd blijven leren

3. Je vindt het tof om klanten blij te maken

4. Het is een pré als je minimaal 2 jaar ervaring hebt als installateur van onder andere laadpunten of als werkvoorbereider maar wij kunnen jou makkelijk de dingen aanleren die we van je verwachten

5. Je kan goed het overzicht bewaren, je hebt kennis van  en behandelt de volledige klantreis

6. Je meldt afwijkingen, incidenten en initieert verbeter- of innovatievoorstellen

7. Je evalueert en test de laadpunten in ons backoffice systeem en denkt mee over het continue verbeterproces en de optimalisatie van onze laadinfrastructuur

Details

  • Utrecht
Customer Happiness

of

Samen Blue Current

Bij Blue Current geloven we in diversiteit en inclusie. We zijn op zoek naar iemand die zich kan vinden in deze waarden en deze kan uitdragen in het werk. We verwelkomen sollicitanten van alle achtergronden en ervaringsniveaus.